Rakennusalan taloushallinto

Rakennusalan taloushallintopalvelumme sopivat perustajaurakoinnista aina korjausrakentamiseen ja LVIS-alan yrityksille. Palvelu räätälöidään vastaamaan asiakkaan liiketoiminnan tarpeita ja tavoitteita.

Balanco tuntee rakennusalan taloushallinnon

Rakennusalan taloushallinto vaatii tilitoimistolta syvällistä erikoisosaamista sekä rakennustoimialan toimintaympäristön ja asiakkaan liiketoiminnan tuntemusta. Olipa kyse keikkaluonteisista huolto- ja asennuspalveluista tai suurista saneeraus ja uudisrakentamisen projekteista, osaamme rakentaa yrityksen tarpeiden mukaan sopivan talous- ja palkkahallintopalvelun. Meille osatulouttaminen, perustajaurakointi, ALV:n käsittely, RS-kohteet ja kiinteistöjärjestelyt eivät tuota päänvaivaa.

Me toimimme linkkinä yrityksesi liiketoiminnan ja taloushallinnon välissä, jotta sinulle jää aikaa keskittyä olennaiseen. Laadukkaan taloushallintopalvelun avulla sinulla on käytössäsi ajantasaiset ja luotettavat talouden tunnusluvut päätöksenteon tueksi.

Me uskomme henkilökohtaiseen palveluun

Me Balancolla uskomme henkilökohtaiseen palveluun, jossa asiakkaan liiketoiminta on kaiken keskiössä. Meillä henkilökohtainen palvelu tarkoittaa, että voit olla yhteydessä samoihin asiantuntijoihin, jotka tietävät ja tuntevat yrityksesi liiketoiminnan ja sen tavoitteet.

Taloushallintopalveluidemme perustana ovat rakennusalan ominaispiirteet tuntevat asiantuntijat, jotka yhdessä muodostavat asiakasta palvelevan henkilökohtaisen taloushallintotiimin. Tiimi koostetaan aina tapauskohtaisesti tukemaan asiakkaan liiketoimintaa ja tulevaisuuden tavoitteita.

Henkilökohtaiset talouden- ja palkkahallinnon asiantuntijat ovat tukenasi arkisissakin asioissa, jotta sinä saat apua helposti ja vastauksia kysymyksiisi nopeasti. Aktiivisen yhteydenpidon ja läsnäolon avulla tuemme asiakkaidemme liiketoimintaa ja autamme tehostamaan projektinhallintaa. Kehitämme yhteistyötä aktiivisesti ja asiakasta kuunnellen.

Rakennusalan palvelumme

Taloushallintopalvelumme räätälöidään aina asiakaskohtaisesti vastaamaan asiakkaan tarpeita. Tarjoamme kokonaisvaltaisia palkka- ja henkilöstöhallinnon, kirjanpidon sekä talousassistentin palveluita. Lisäksi meiltä löydät työkalut helppoon työaikakirjaukseen ja sujuvaan toiminnanohjaukseen. Rakennusalan taloushallintoon liittyvä neuvonta on oleellinen osa jokapäiväistä asiantuntevaa palveluamme.

Palkanlaskenta

Palkanlaskentapalvelumme tuottaa ajantasaista tietoa palkkahallinnosta resurssoinnin ja oikea-aikaisen palkkauksen tueksi.

Kirjanpito

Asiantuntevan kirjanpidon avulla luomme selkeän ja ajantasaisen kuvan liiketoiminnan kustannusseurannasta sekä kannattavuudesta

Taloushallinnon tukipalvelut

Taloushallinnon assistentti on apunasi arjessa esimerkiksi ostolaskujen käsittelyssä, tarjouksien laadinnassa ja laskutuksessa.

Talousjohdon palvelut

Balancon Controller- ja CFO-palvelu tuotetaan kokeneen asiantuntijan toimesta yrityksesi tarpeiden mukaan.

Kiinteistöjärjestelyt

Kattavia asiantuntijapalveluita kiinteistökauppoihin ja kehittämishankkeisiin.

Liikejuridiikka

Liikejuridiikan palvelumme sopivat yksityishenkilöiden sekä muutostilanteissa olevien yritysten tarpeisiin.

Yritysjärjestelyt

Balancon laajan kokemuksen omaavat asiantuntijat ovat tukenasi yritysjärjestelyissä ja kauppatilanteissa.

Rahoitusjärjestelyt

Tarjoamme asiantuntemusta erilaisten rahoitusjärjestelyjen suunnittelussa ja toteutuksessa.

Verosuunnittelu

Asiantuntijamme auttavat selvittämään yrityksellesi verotuksellisesti edullisimman vaihtoehdon.

Balanco BI

Balanco BI:n avulla talousraportointiin tarvittavan tiedon kerääminen sekä kokoamien helpottuu ja automatisoituu. Balanco BI-työkalu visualisoi keskeiset taloutta ja muuta toimintaa kuvaavat mittarit tiedolla johtamisen tueksi. Balanco BI soveltuu niin pienten kuin isompien yrityksien sekä konsernien raportointitarpeisiin.

Balanco BI on selainkäyttöinen raportointityökalu, jolla voidaan nopeasti ja helposti rakentaa yrityksen liiketoimintaa kuvaava raportointiympäristö. Työkalu sopii yrityksen talousjohdon lisäksi niin liiketoimintajohdon kuin hallitustyöskentelynkin tueksi.

Laaja kumppaniverkosto takaa parhaat ohjelmistoratkaisut

Balancon ohjelmistokumppaniverkostoon kuuluu laaja valikoima talouden, raportoinnin ja toiminnanohjauksen työkaluja. Kumppaniemme tarjoamat ohjelmistoratkaisut toimivat saumattomasti yhteen Balancon talous- ja palkkahallinnossa käyttämien Procountorin ja Netvisorin kanssa.

Autamme asiakkaitamme yhdistämään jo käytössä olevat ohjelmistot ja rakentamaan toimivan ohjelmistokokonaisuuden liiketoiminnan ja taloushallinnon välille.

Lue, mitä asiakkaamme kertovat meistä

Uskaltaisin suositella Balancoa ihan kaikenlaisille yrityksille

Veli Tölli – Katu-Karhu Oy

Balancon asiantunteva taloushallinto sopii kasvuyrityksellemme

Jarkko Niemikorpi

Wirmax Oy toimitusjohtaja ja osakas

Varmuutta ja joustavuutta ulkoistamalla taloushallinto

Jussi Koivusalo

Toimitusjohtaja, Rahtikeskus Oy

Jussi Mattelmäki Euroket

Balanco ajattelee asioita oikeasti yrityksemme näkökulmasta

Jussi Mattelmäki – Euroket Oy

Ota yhteyttä

Olen mielelläni avuksi taloushallintoon ja ohjelmistoratkaisuihin liittyvissä kysymyksissä.

Olli Liljestrand

myyntipäällikkö

040 962 1840
Ota yhteyttä
Sulje

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Olen mielelläni avuksi taloushallintoon ja ohjelmistoratkaisuihin liittyvissä kysymyksissä.

Olli Liljestrand

myyntipäällikkö

040 962 1840
040 962 1840
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.