Sosiaali- ja terveysalan taloushallinto

Sosiaali- ja terveysalan taloushallintopalvelumme sopivat yksityisen sekä julkisen sektorin palveluntarjoajille. Tarjoamme aktiivista ja kokonaisvaltaista kumppanuutta sekä tukea, jotta sinulla on tarvitsemasi taloushallinnon työkalut käytössäsi.

Sosiaali- ja terveysalan henkilöstö- ja palkkahallintohallinto vaatii tilitoimistolta syvällistä erikoisosaamista ja laajaa toimintaympäristön tuntemusta. Olipa sitten kyse sosiaali- ja terveysalan moninaisista työehtosopimuksista, suuriin henkilöstömääriin taipuvasta palkka- ja henkilöstöhallinosta tai toiminnanohjauksen mahdollistavista järjestelmäintegraatioista, osaamme rakentaa yrityksesi tarpeiden mukaisen talous- ja palkkahallintopalvelun.

Toimimme linkkinä yrityksesi liiketoiminnan ja taloushallinnon välissä, jotta sinulle jää aikaa keskittyä olennaiseen. Toiminnanohjauksen ja taloushallinnon saumattoman yhteistyön avulla yritykselläsi on aina ajantasaiset ja luotettavat talouden tunnusluvut päätöksenteon tueksi. Samalla autamme asiakkaitamme kehittämään prosesseja ja automatisoimaan rutiinitehtäviä.

Me uskomme henkilökohtaiseen palveluun

Me Balancolla uskomme henkilökohtaiseen palveluun, jossa asiakkaan liiketoiminta on kaiken keskiössä. Meillä henkilökohtainen palvelu tarkoittaa, että voit olla yhteydessä samoihin asiantuntijoihin, jotka tietävät ja tuntevat yrityksesi liiketoiminnan ja sen tavoitteet.

Taloushallintopalvelumme koostu sosiaali- ja terveysalan ominaispiirteet tuntevista henkilökohtaisista asiantuntijoista, jotka yhdessä muodostavat palvelevan asiakaskohtaisen taloushallintotiimin. Tiimi koostetaan aina tapauskohtaisesti tukemaan asiakkaan liiketoimintaa ja tulevaisuuden tavoitteita.

Tiimi tarjoaa aktiivisesti neuvontaa ja on tukenasi arkisissakin asioissa, jotta sinä saat apua helposti ja vastauksia kysymyksiisi nopeasti. Aktiivisen yhteydenpidon ja läsnäolon avulla tuemme asiakkaidemme liiketoimintaa ja varmistamme, että sinulla on vankka tuki tehdä liiketoimintasi kannalta oikeita päätöksiä oikeaan aikaan. Kehitämme yhteistyötä aktiivisesti ja asiakasta kuunnellen.

Sosiaali- ja terveysalan palvelumme

Taloushallintopalvelumme räätälöidään aina asiakaskohtaisesti vastaamaan asiakkaan tarpeita. Tarjoamme kokonaisvaltaisia palkka- ja henkilöstöhallinnon, kirjanpidon sekä talousassistentin palveluita. Lisäksi meiltä löydät työkalut helppoon työaikakirjaukseen ja sujuvaan toiminnanohjaukseen. Sosiaali- ja terveysalan talous-, palkka-, ja henkilöstöhallintoon liittyvä neuvonta on oleellinen osa jokapäiväistä asiantuntevaa palveluamme.

Palkanlaskenta

Palkanlaskentapalvelumme tuottaa ajantasaista tietoa palkkahallinnosta resurssoinnin ja oikea-aikaisen palkkauksen tueksi.

Kirjanpito

Asiantuntevan kirjanpidon avulla luomme selkeän ja ajantasaisen kuvan liiketoiminnan kustannusseurannasta sekä kannattavuudesta

Taloushallinnon tukipalvelut

Taloushallinnon assistentti on apunasi arjessa esimerkiksi ostolaskujen käsittelyssä, tarjouksien laadinnassa ja laskutuksessa.

HR-palvelut

HR-palvelumme toimivat yrityksesi kokonaisvaltaisena kumppanina kattaen kaikki työsuhteen elinkaaren eri vaiheet.

Talousjohdon palvelut

Balancon Controller- ja CFO-palvelu tuotetaan kokeneen asiantuntijan toimesta yrityksesi tarpeiden mukaan.

Yritysjärjestelyt

Balancon laajan kokemuksen omaavat asiantuntijat ovat tukenasi yritysjärjestelyissä ja kauppatilanteissa.

Rahoitusjärjestelyt

Tarjoamme asiantuntemusta erilaisten rahoitusjärjestelyjen suunnittelussa ja toteutuksessa.

Verosuunnittelu

Asiantuntijamme auttavat selvittämään yrityksellesi verotuksellisesti edullisimman vaihtoehdon.

Liikejuridiikka

Liikejuridiikan palvelumme sopivat yksityishenkilöiden sekä muutostilanteissa olevien yritysten tarpeisiin.

Balanco BI

Balanco BI:n avulla talousraportointiin tarvittavan tiedon kerääminen sekä kokoamien helpottuu ja automatisoituu. Balanco BI-työkalu visualisoi keskeiset taloutta ja muuta toimintaa kuvaavat mittarit tiedolla johtamisen tueksi. Balanco BI soveltuu niin pienten kuin isompien yrityksien sekä konsernien raportointitarpeisiin.

Balanco BI on selainkäyttöinen raportointityökalu, jolla voidaan nopeasti ja helposti rakentaa yrityksen liiketoimintaa kuvaava raportointiympäristö. Työkalu sopii yrityksen talousjohdon lisäksi niin liiketoimintajohdon kuin hallitustyöskentelynkin tueksi.

Laaja kumppaniverkosto takaa parhaat ohjelmistoratkaisut

Balancon ohjelmistokumppaniverkostoon kuuluu laaja valikoima talouden, raportoinnin ja toiminnanohjauksen työkaluja. Kumppaniemme tarjoamat ohjelmistoratkaisut toimivat saumattomasti yhteen Balancon talous- ja palkkahallinnossa käyttämien Procountorin ja Netvisorin kanssa. Autamme asiakkaitamme yhdistämään jo käytössä olevat ohjelmistot ja rakentamaan toimivan ohjelmistokokonaisuuden liiketoiminnan ja taloushallinnon välille. Kumppaniverkostostamme löytyy liki 200 Procountor- tai Netvisor-rajapintaa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Lue, mitä asiakkaamme kertovat meistä

Uskaltaisin suositella Balancoa ihan kaikenlaisille yrityksille

Veli Tölli – Katu-Karhu Oy

Balancon asiantunteva taloushallinto sopii kasvuyrityksellemme

Jarkko Niemikorpi

Wirmax Oy toimitusjohtaja ja osakas

Balanco on meille oikea taloushallinnon kumppani, sillä he ottavat keskusteluissa itse esiin asioita, jotka meidän pitää osata ottaa huomioon tekemisessämme.

Juhana Rintala

Ruokaboksi Finland Oy, toimitusjohtaja

Varmuutta ja joustavuutta ulkoistamalla taloushallinto

Jussi Koivusalo

Toimitusjohtaja, Rahtikeskus Oy

Ota yhteyttä

Olen mielelläni avuksi taloushallintoon ja ohjelmistoratkaisuihin liittyvissä kysymyksissä.

Milja Tarpinen

myyntipäällikkö

040 673 1326
Ota yhteyttä
Sulje

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Olen mielelläni avuksi taloushallintoon ja ohjelmistoratkaisuihin liittyvissä kysymyksissä.

Milja Tarpinen

myyntipäällikkö

040 673 1326
040 673 1326
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.