Liiketoiminnan kasvuun

Olipa tavoitteenasi sitten orgaaninen tai epäorgaaninen kasvu kotimaassa sekä kansainvälisesti, me Balancolla olemme apunasi. Autamme suunnittelemaan liiketoimintasi kasvua ja tulevaisuuden tarpeitasi tukevia taloushallintopalveluita sekä työkaluja.

Liiketoiminnan kasvaessa myös yrityksen taloushallinnon tarpeet kasvavat ja voivat edellyttää asiantuntevan talousjohtajan tietotaitoa. Aina ei kuitenkaan ole mahdollisuutta palkata talousjohtajaa tai business controlleria vastaamaan kasvavan yrityksen talousasioita, jolloin tehtävien ulkoistaminen ammattitaitoiselle tilitoimistolle on kustannustehokkaampi vaihtoehto.

Kaikki tarjoamamme taloushallinnon palvelut ovat skaalattavissa yrityksen koosta ja toimialasta riippumatta. Autamme yritystäsi rakentamaan toimivat taloushallinnon prosessit, jotta yrityksen kasvaessa myös prosessit kasvavat yrityksen mukana ja sinä voit pitää kiinni tutuista sekä hyväksi havaituista toimintatavoista.

Me uskomme henkilökohtaiseen palveluun

Me Balancolla uskomme henkilökohtaiseen palveluun, jossa asiakkaan liiketoiminta on kaiken keskiössä. Meillä henkilökohtainen palvelu tarkoittaa, että voit olla yhteydessä samoihin asiantuntijoihin, jotka tietävät ja tuntevat yrityksesi liiketoiminnan ja sen tavoitteet. Panostamme kumppanuuteen ja aktiiviseen asiakkaan liiketoiminnan kehittämiseen. Yhteydenpidon ja läsnäolon avulla tuemme asiakkaidemme liiketoimintaa. Henkilökohtaiset talouden- ja palkkahallinnon asiantuntijat ovat tukenasi arkisissakin asioissa, jotta sinä saat apua helposti ja vastauksia kysymyksiisi nopeasti.

Palvelumme

Taloushallintopalvelumme räätälöidään aina asiakaskohtaisesti vastaamaan asiakkaan tarpeita. Tarjoamme kokonaisvaltaisia palkka- ja henkilöstöhallinnon, kirjanpidon sekä talousassistentin palveluita. Lisäksi meiltä löydät työkalut helppoon työaikakirjaukseen ja sujuvaan toiminnanohjaukseen.

Palkanlaskenta

Palkanlaskentapalvelumme tuottaa ajantasaista tietoa palkkahallinnosta resurssoinnin ja oikea-aikaisen palkkauksen tueksi.

Kirjanpito

Asiantuntevan kirjanpidon avulla luomme selkeän ja ajantasaisen kuvan liiketoiminnan kustannusseurannasta sekä kannattavuudesta

Taloushallinnon tukipalvelut

Taloushallinnon assistentti on apunasi arjessa esimerkiksi ostolaskujen käsittelyssä, tarjouksien laadinnassa ja laskutuksessa.

HR-palvelut

HR-palvelumme toimivat yrityksesi kokonaisvaltaisena kumppanina kattaen kaikki työsuhteen elinkaaren eri vaiheet.

Talousjohdon palvelut

Balancon Controller- ja CFO-palvelu tuotetaan kokeneen asiantuntijan toimesta yrityksesi tarpeiden mukaan.

Yritysjärjestelyt

Balancon laajan kokemuksen omaavat asiantuntijat ovat tukenasi yritysjärjestelyissä ja kauppatilanteissa.

Rahoitusjärjestelyt

Tarjoamme asiantuntemusta erilaisten rahoitusjärjestelyjen suunnittelussa ja toteutuksessa.

Verosuunnittelu

Asiantuntijamme auttavat selvittämään yrityksellesi verotuksellisesti edullisimman vaihtoehdon.

Liikejuridiikka

Liikejuridiikan palvelumme sopivat yksityishenkilöiden sekä muutostilanteissa olevien yritysten tarpeisiin.

Balanco BI

Balanco BI täydentää kirjanpidon raportointipalveluamme. Balanco BI on selainkäyttöinen raportointityökalu, jolla voidaan nopeasti ja helposti rakentaa yrityksen liiketoimintaa ja taloudellista tilaa kuvaavan raportointiympäristön. Balaco BI sopii yrityksien talousjohdon lisäksi niin liiketoimintajohdon kuin hallitustyöskentelyn tueksi. Balanco BI:ssa on visualisoituna keskeiset taloutta ja muuta toimintaa kuvaavat mittarit tiedolla johtamisen tueksi. Talousasiantuntijamme auttaa sinua tulkitsemaan ja ennustamaan yrityksesi talouden kehittymistä sekä nostamaan esiin kuukausi- ja projektiraporteilta merkitykselliset muutokset ja tulkitsemaan niitä syy–seuraussuhdenäkökulmasta.

Laaja kumppaniverkosto takaa parhaat ohjelmistoratkaisut

Balancon ohjelmistokumppaniverkostoon kuuluu laaja valikoima talouden, raportoinnin ja toiminnanohjauksen työkaluja. Kumppaniemme tarjoamat ohjelmistoratkaisut toimivat saumattomasti yhteen Balancon talous- ja palkkahallinnossa käyttämien Procountorin ja Netvisorin kanssa.

Autamme asiakkaitamme yhdistämään jo käytössä olevat ohjelmistot ja rakentamaan toimivan ohjelmistokokonaisuuden liiketoiminnan ja taloushallinnon välille.

Lue, mitä asiakkaamme kertovat meistä

Kasvu vaatii hyvän ja skaalautuvan kumppanin, joka auttaa monipuolisesti eri taloushallinnon asioissa.

Toni Parikka

Artome Oy, perustaja ja pääomistaja

Balancon asiantunteva taloushallinto sopii kasvuyrityksellemme

Jarkko Niemikorpi

Wirmax Oy toimitusjohtaja ja osakas

Balanco on meille oikea taloushallinnon kumppani, sillä he ottavat keskusteluissa itse esiin asioita, jotka meidän pitää osata ottaa huomioon tekemisessämme.

Juhana Rintala

Ruokaboksi Finland Oy, toimitusjohtaja

Tilitoimistokumppanin valinnassa avainsana on luottamus

Pirjo Airaksinen

Head of Culture, Superson Oy

Ota yhteyttä

Yrityksesi taloushallinnon kehittäminen ja henkilökohtainen palvelu ovat vain yhteydenoton päässä.

Milja Tarpinen

myyntipäällikkö

040 673 1326
Ota yhteyttä
Sulje

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Yrityksesi taloushallinnon kehittäminen ja henkilökohtainen palvelu ovat vain yhteydenoton päässä.

Milja Tarpinen

myyntipäällikkö

040 673 1326
040 673 1326
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.