Infra-alan yritys Katu-Karhu Oy – ”Uskaltaisin suositella Balancoa ihan kaikenlaisille yrityksille”

Katu-Karhu on vuonna 1996 perustettu infra-alan osaaja. Yritys vastaa toimialan korkeaan vaatimustasoon modernilla kalustolla, nykyaikaisella tekniikalla, yhteistyöllä ja luotettavuudella.

Balancon toiminta on johdonmukaista ja pätevää

Katu-Karhun tulevaisuus näyttää valoisalta. Tilitoimiston lisäksi on vaihtunut paljon muutakin, sillä liiketoiminnan suuntaa on säädetty merkittävästi.

”Vastikään uudistuneen strategiamme myötä Katu-Karhu on palannut juurilleen ja keskittyy nyt liiketoiminnassaan kantavaan rakentamiseen. Yrityksemme tulevaisuus näyttää oikein hyvältä ja tarkoitus on edelleen laajentua maltillisesti”, tiivistää toimitusjohtaja Veli Tölli tulevaisuuden näkymiä.

Balanco on tehnyt parhaansa, jotta yrityksen hallinnollinen arki olisi mahdollisimman sujuvaa. Tölli onkin valmis antamaan suosituksensa: ”Balanco antoi heti alussa asiallisen ja luotettavan kuvan; toiminta on johdonmukaista ja pätevää. Mielikuva on myös säilynyt koko yhteistyön ajan. Kokemuksiemme pohjalta uskaltaisin kyllä suositella Balancoa tilitoimistoksi ihan kaikenlaisille yrityksille.”

Joskus vaihtamalla todellakin paranee

Veli Tölli kuvailee aikaisempaa taloushallinnon toimistoaan hyvin etäiseksi ja vaikeasti tavoitettavaksi eikä kovin innostuneeksi hoitamaan Katu-Karhun asioita.

”Systeemi tuntui todella kankealta. Tämä kaikki muuttui hyvin nopeasti, kun vaihdoimme tilitoimistomme Balancoon: ei enää virheitä, kaikki henkilöt ovat hyvin tavoitettavissa ja paneutuvat asioihimme oikeasti. Balanco on aidosti meille kumppani.”

Ei tarvitse koskaan miettiä, tuleekohan hommat hoidettua

Tölli kertoo jopa hämmästyneensä balancolaisten tapaan pysähtyä kuuntelemaan asiakasta.

”Esimerkiksi kirjanpitäjämme Heikki onnistuu aina vaikuttamaan rauhalliselta, kuuntelee asiamme, vastaa kysymyksiini ja myös hoitaa asiat kuntoon varmasti. Sama koskee myös Talousasiantuntijatämme Teemua ja palkanlaskijaamme Elinaa.  Kaikki ovat rauhallisia ja asiansa osaavia persoonia, joihin todella voi aina luottaa. Koskaan ei tarvitse miettiä jälkeenpäin, että tuleekohan hommat hoidettua tai silmäkovana tarkistella tehtyjä töitä.”

Palveluiden sujuvuudella on iso vaikutus

Tölli kiittelee, että tilitoimiston palveluiden sujuvuudella on iso vaikutus käytännön työhön.

Talousasiantuntijamme Teemu on aina hoitanut asiat todella hyvin. Perusasioiden lisäksi Teemu on tehnyt myös joitain ekstrajuttuja, mm. erilaisia tarpeisiimme sopivia raporttipohjia kirjanpidossa ja palkanlaskennassa käyttämäämme Procountoriin. Projektien seuranta on helpottunut todella paljon Procountorin myötä. Samoin laskutuksen seuranta. Sähköinen taloushallinta on muutenkin ajanut asiansa.”

Balanco kolmella sanalla

Balanco on luotettava, toimiva ja ammattimainen.

Veli Tölli, toimitusjohtaja, Katu-Karhu Oy

www.katukarhu.fi

Katu-Karhu on ollut Balancon asiakas vuodesta 2017

Asiakkaitamme

Varmuutta ja joustavuutta ulkoistamalla taloushallinto

Jussi Koivusalo

Toimitusjohtaja, Rahtikeskus Oy

Balancon asiantunteva taloushallinto sopii kasvuyrityksellemme

Jarkko Niemikorpi

Wirmax Oy toimitusjohtaja ja osakas