Asiakastyytyväisyys ja tilitoimistopalvelumme laatu rakentuvat ammattitaidosta ja tinkimättömästä palveluasenteesta. Tehtävämme on tarjota asiakkaillemme parhaat taloushallinnon palveluratkaisut ja helppokäyttöiset työkalut arjen rutiinien hoitamiseen. Palvelullamme haluamme murtaa tilitoimistotoimialan juurtuneita mielikuvia ja ylittää asiakkaiden odotukset. Se mitä luvataan, myös tehdään.

Yksilöllistä ja henkilökohtaista tilitoimistopalvelua

Asiakaskuntamme koostuu pienistä osakeyhtiöistä kansainvälistä liiketoimintaa harjoittaviin konserniyhtiöihin. Asiakkaitamme yhdistää se, että he haluavat kumppanin joka ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa sekä tarjoaa henkilökohtaista ja kokonaisvaltaista taloushallintopalvelua. He voivat keskittyä mahdollisimman paljon omaan liiketoimintaansa luottaen taloushallinnon meidän käsiin. Nuku yösi rauhassa ilman taloushallinnon murheita on keskeinen palvelulupauksemme.

Asiakkaitamme ovat:

Yritykset, joiden tilitoimistopalvelu ja taloushallinnon työkalut pitää päivittää vastaamaan nykyisiä ja tulevia tarpeita. 

Kasvuvaiheessa ja kansainvälistymistä suunnittelevat yritykset, jotka tarvitsevat asiantuntevaa neuvontaa ja hyvät taloushallinnon työkalut liiketoiminnan kehittämisen tueksi.

Kehitys- ja muutosvaiheessa olevat yritykset, jotka suunnittelevat taloushallinnon ulkoistamista tai tarvitsevat asiantuntijaa taloushallinnon kehittämiseksi. 

Monipuolista ja syvää yhteistyötä

Tarkoituksemme on luoda pitkiä ja syviä kumppanuuksia, joissa voimme palvella asiakkaitamme monipuolisesti ja henkilökohtaisesti. Tutustu tarkemmin asiakkaidemme kokemuksiin yhteistyöstä.

Palvelua modernien työkalujen avulla

Asiakaskuntamme on keskittynyt Etelä-Suomen alueelle ja ulottuu Oulun korkeudelle asti. Asiakkaidemme maantieteellisellä sijainnilla ei ole palvelutuotannollemme merkitystä. Me tuomme tilitoimistopalvelumme modernien työkalujen avulla asiakkaan luokse. 

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin tilitoimistoyhteistyöstä

Katu-Karhu Oy- Balanco on aidosti meille kumppani

Koskaan ei tarvitse miettiä jälkeenpäin, että tuleekohan hommat hoidettua taloushallinnossa. Talouspäällikkö Henry Isopahkala, Katu-Karhu Oy

Kuljetusliike Sevon Oy - Henkilökohtaisempaa taloushallinnon palvelua kuin missään.

Talousasiamies olisi hyvästä kaikille yrityksille.

All-Rounders Group Oy -Balancon talousasiamies on kuin yksi meistä

Mikko on talousasiamiehemme, joka toimii kuin olisi oma talouspäällikkömme

Amak Oy - Tilitoimiston vaihtaminen oli odotettua helpompaa

Tiesin, että muutoksesta seuraa ylimääräistä työtä. Mutta siitä olin yllättynyt, kuinka helposti kaikki sujui. Balancon kaverit osaavat muutosprosessin ohjaamisen ja tyhmiä kysymyksiä ei ollut.

Poseidon Helsinki Oy: "Uusi yritysidea vaati uudenlaista tilitoimistokumppanuutta"

Balanco vakuutti Poseidon Helsingin osakkaat aktiivisuudellaan ja yleisellä liiketoimintaosaamisellaan. 

Lataamo Group Oy - Talousasiantuntijan näkemyksellä lisää tehokkuutta ja suoraviivaisuutta

Osana taloushallinnon kehitysprojektia tarvitsimme vuokratalouspäällikön muutamaksi kuukaudeksi ja apua rekrytointiprosessiin.

A Class Concepts Oy: Suoraan talousasiaan ilman ammattislangia!

Ostettuaan kauneudenhoitoalalla toimivan A Class Concepts Oy:n, toimitusjohtaja Tommi Hänninen analysoi yhtiön käyttämät palveluntarjoajat ja palvelut huolellisesti. Taloushallinto oli pitkälti ulkoistettu, mutta hän havaitsi nopeasti yhteyden palveluntarjoajaan olevan varsin etäinen. Erityisesti tulosraportoinnin hitaus harmitti. Hän halusi ihmisläheisemmän, keskustelevamman ja arjessa mukana olevan toimijan. Toiveissa oli raportoinnin digitalisoiminen ja mahdollisimman reaaliaikaisen datan saaminen.

Ukkoset Oy: Kirjanpidon raporttien ja talouslukujen taustat selväksi

Jo ensitapaamisesta alkaen kävi selväksi, että tilitoimisto voi todellakin olla henkilökohtaisempi, palvelevampi ja sparraavampi hyvin hoidetun peruskirjanpidon ja palkanlaskennan lisäksi. Procountor taloushallinnon ja Movenium työnohjauksen välinen integraatio säästää jo kaikkien osapuolien aikaa ja vaivaa.

Asiakaspalvelua ensikohtaamisella

 

Ensikohtaamisella ja siinä muodostuneella vaikutelmalla on iso merkitys yhteistyön alun syntymiseen, sekä ensiaskelten suhteen. Talousasiamies Marko Salmi kertoo, kuinka Balancolla uusi tilitoimistopalveluista kiinnostunut usiakas kohdataan.

Ota yhteyttä

Voit soittaa talousasiamiehellemme tai jättää oheisen lomakkeen kautta yhteydenottopyynnön. Olemme pian yhteydessä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.