Asiakkaamme

Tehtävämme on taloushallinnon asiantuntemuksen avulla auttaa asiakkaitamme menestymään.

Asiakkaamme

Tarkoituksemme on luoda pitkäaikaisia ja syviä kumppanuuksia, jossa voimme auttaa asiakkaitamme menestymään. Asiakastyytyväisyys ja tilitoimistopalvelumme laatu rakentuvat ammattitaidosta ja tinkimättömästä palveluasenteesta. Se mitä luvataan, myös tehdään.

Kasvua ja kehitystä tukeva tilitoimistopalvelu

Asiakkaitamme yhdistää se, että he haluavat tilitoimistokumppanin joka ymmärtää heidän liiketoimintaansa sekä tarjoaa henkilökohtaista ja kokonaisvaltaista palvelua. He haluavat keskittyä mahdollisimman paljon omaan liiketoimintaansa luottaen taloushallinnon Balancon asiantuntijoiden hoidettavaksi.

Asiakaskuntamme koostuu eri kehitysvaiheissa olevista yrityksistä mm. rakennusalalta, metalli-ja konepajoista, sosiaali- ja hoiva-alalta sekä kaupan ja palvelun sektorilta. 

Asiakaskuntamme on keskittynyt pääkaupunkiseudulle sekä sen lähikuntiin, mutta ulottuu myös Oulun korkeudelle asti. Maantieteellisellä sijainnilla ei ole asiakkaalle tai palvelulle häiritsevää vaikutusta. Palvelumallimme ja modernien työkalujen avulla yhteistyö ja kommunikaatio asiakkaan kanssa on aktiivista ja henkilökohtaista maantieteellisestä etäisyydestä riippumatta. 

Tutustu asiakkaisiimme

All Rounders Group

Olimme etsineet jo jonkin aikaa meille sopivaa taloushallinnon kumppania, joka voisi vastata toimintamme dynaamisuuden haasteeseen. ”Mikko on talousasiamiehemme, joka toimii kuin olisi oma talouspäällikkömme. Hän on sisällä yrityksessämme ja tietää kaikki lukumme.

Mayuran “Maju” Kamalanathan, All-Rounders Group Oy

Amak Oy - Tilitoimiston vaihtaminen oli odotettua helpompaa

Tiesin, että muutoksesta seuraa ylimääräistä työtä. Mutta siitä olin yllättynyt, kuinka helposti kaikki sujui. Balancon kaverit osaavat muutosprosessin ohjaamisen ja tyhmiä kysymyksiä ei ollut. 

Amak Oy, Teemu Vaistila

Katto-Kodit Oy

On tärkeää, että myös taloushallinnon kumppanillamme asiakastyytyväisyys on prioriteeteissa ykkösenä. ”Koko taloushallintomme ollessa ulkoistettu, tarvitsemme paljon palvelua, jotta omat sisäiset resurssimme eivät olisi sidottuna. Balancolta kyllä saamme sitä.”

Katto Kodit Oy, Riina Helenius

Haetko yrityksellesi uutta tilitoimistokumppania?

Yrityksesi taloushallinnon kehittäminen ja henkilökohtainen tilitoimistopalvelu on vain yhteydenoton päässä. Soita talousasiamiehellemme tai jätä oheisen lomakkeen kautta yhteystietosi, niin olemme pian yhteydessä.

Balanco Accounting Oy noudattaa menettelytapoja ja prosesseja, joilla suojataan henkilötietoja tietosuojalainsäädännön vaatimusten mukaisesti. Sivustolla kerättyä tietoa ei luovuteta 3.osapuolille. Lisätietoa tietosuojaselosteesta https://balanco.fi/tietosuojaseloste/