Asiakastyytyväisyys ja tilitoimistopalvelumme laatu rakentuvat ammattitaidosta ja tinkimättömästä palveluasenteesta. Tehtävämme on tarjota asiakkaillemme parhaat taloushallinnon palveluratkaisut ja helppokäyttöiset työkalut arjen rutiinien hoitamiseen. Palvelullamme haluamme murtaa tilitoimistotoimialan juurtuneita mielikuvia ja ylittää asiakkaiden odotukset. Se mitä luvataan, myös tehdään.

Yksilöllistä ja henkilökohtaista tilitoimistopalvelua

Asiakaskuntamme koostuu pienistä osakeyhtiöistä kansainvälistä liiketoimintaa harjoittaviin konserniyhtiöihin. Asiakkaitamme yhdistää se, että he haluavat henkilökohtaista ja asiantuntevaa taloushallintopalvelua. He voivat keskittyä mahdollisimman paljon omaan liiketoimintaansa luottaen taloushallinnon meidän käsiin. Nuku yösi rauhassa ilman taloushallinnon murheita on keskeinen palvelulupauksemme.

Asiakkaitamme ovat:

Yritykset, joiden tilitoimistopalvelu ja taloushallinnon työkalut pitää päivittää vastaamaan nykyisiä ja tulevia tarpeita. 

Kasvuvaiheessa ja kansainvälistymistä suunnittelevat yritykset, jotka tarvitsevat asiantuntevaa neuvontaa ja hyvät taloushallinnon työkalut liiketoiminnan kehittämisen tueksi.

Kehitys- ja muutosvaiheessa olevat yritykset, jotka suunnittelevat taloushallinnon ulkoistamista tai tarvitsevat asiantuntijaa taloushallinnon kehittämiseksi. 

Palvelemme asiakkaita Vantaalla ja Helsingissä sijaitsevilla toimistoiltamme. Asiakaskuntamme on keskittynyt Etelä-Suomen alueelle ja ulottuu Oulun korkeudelle asti. Asiakkaidemme maantieteellisellä sijainnilla ei ole meille merkitystä. Me tuomme tilitoimistopalvelumme modernien työkalujen avulla asiakkaan luokse. Tutustu asiakkaisiimme.

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin tilitoimistoyhteistyöstä

Amak Oy - Tilitoimiston vaihtaminen oli odotettua helpompaa

Kun Teemu Vaistila otti veljensä kanssa perheyhtiö Amak Oy:n vedettäväkseen, oli hyvä aika tarkastella yrityksen kaikkia prosesseja. Tuotantotaloutta ja yrityslaskentaa opiskellut Vaistila halusi digitalisoida myös taloushallinnon prosessit ja kaipasi samalla tilitoimistokumppania, jonka kanssa voisi sparrailla avoimesti taloudenpidon käytännöistä.

Poseidon Helsinki Oy: "Uusi yritysidea vaati uudenlaista tilitoimistokumppanuutta"

”Aiemmin käyttämäni tilitoimisto sopi mainiosti peruskirjanpitotyyppisen liiketoiminnan taloushallintoon. Kun aloitimme Poseidonin, kävi selväksi, että varsinkin alkuvaiheen toimintaan tulee sisältymään paljon konsultointityyppistä tekemistä erityisesti verottajan kanssa asioinnissa. Tässä yhteydessä silloinen tilitoimistomme ilmoitti itse meille, että siihen heidän ammattitaitonsa ei riitä. Kyselin alalla toimivilta kollegoiltani suosituksia mahdolliseksi uudeksi tilitoimistoksi ja sitä kautta tapasimme Balancon.”

Lataamo Group Oy - Talousasiantuntijan näkemyksellä lisää tehokkuutta ja suoraviivaisuutta

Kun Teppo Heikkinen tuli toimitusjohtajaksi Lataamo Groupiin, tarvitsi hän apua Lataamo-konsernin taloushallinnon kehittämiseksi. Yrityksen toimintaan tarvittiin lisää tehokkuutta ja suoraviivaisuutta. Hän etsi taloushallinnon konsulttia ja neuvonantajaa, jonka kanssa voisi kiertelemättä ja suorapuheisesti päästä nopeasti eteenpäin.

A Class Concepts Oy: Suoraan talousasiaan ilman ammattislangia!

Ostettuaan kauneudenhoitoalalla toimivan A Class Concepts Oy:n, toimitusjohtaja Tommi Hänninen analysoi yhtiön käyttämät palveluntarjoajat ja palvelut huolellisesti. Taloushallinto oli pitkälti ulkoistettu, mutta hän havaitsi nopeasti yhteyden palveluntarjoajaan olevan varsin etäinen. Erityisesti tulosraportoinnin hitaus harmitti. Hän halusi ihmisläheisemmän, keskustelevamman ja arjessa mukana olevan toimijan. Toiveissa oli raportoinnin digitalisoiminen ja mahdollisimman reaaliaikaisen datan saaminen.

Ukkoset Oy: Kirjanpidon raporttien ja talouslukujen taustat selväksi

Ukkoset Oy:n toimitusjohtaja Jere Törmänen oli tuskastunut tilitoimistonsa palvelemattomuuteen ja suureen vaihtuvuuteen tilitoimiston henkilöstössä. Toimiston tarjoama Online-järjestelmä toimi sinänsä hyvin, mutta talouslukujen sekä kirjanpidon raporttien tulkinta ja jopa niiden oikeellisuuden tarkastelu jäivät Törmäsen kontolle. Pienyritykselle, jonka ydinbisnestä taloushallinto ei kuitenkaan ole, tämä muodostui taakaksi ja ylimääräiseksi stressinaiheuttajaksi. Kuultuaan Balancon erilaisesta toimintatavasta yrittäjätuttavaltaan, Jere Törmänen otti yhteyttä Balancoon. Jo ensitapaamisesta alkaen kävi selväksi, että tilitoimisto voi todellakin olla henkilökohtaisempi, palvelevampi ja sparraavampi hyvin hoidetun peruskirjanpidon ja palkanlaskennan lisäksi.

SähköSaneeraus Finland Oy: Halusin taloushallinnon yhteistyökumppanin, joka auttaisi minua onnistumaan

”Sähköiset taloushallinnonjärjestelmät toimivat niin kuin niiden pitikin, mutta inhimillinen kontakti puuttui oikeastaan täysin. Minulla oli tunne, että jäin täysin yksin taloushallinnon päätösteni kanssa ja joskus jopa viranomaisasiat jäivät hoitamatta. ”Kun Balanco Accounting otti minuun yhteyttä, olin heti kiinnostunut. Halusin löytää yhteistyökumppanin, jonka kanssa asiat sujuisivat mutkattomasti ja joka sparraisi ja neuvoisi minua tilinpidossa. Ehkä jopa kyseenalaistaisi päätöksiäni.

Asiakaspalvelua ensikohtaamisella

 

Ensikohtaamisella ja siinä muodostuneella vaikutelmalla on iso merkitys yhteistyön alun syntymiseen, sekä ensiaskelten suhteen. Talousasiamies Marko Salmi kertoo, kuinka Balancolla uusi tilitoimistopalveluista kiinnostunut usiakas kohdataan.

Ota yhteyttä

Voit soittaa talousasiamiehellemme tai jättää oheisen lomakkeen kautta yhteydenottopyynnön. Olemme pian yhteydessä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.