Menu

Asiakkaamme

Tehtävämme on taloushallinnon asiantuntemuksen avulla auttaa asiakkaitamme menestymään.

Asiakkaamme

Asiakaskuntamme koostuu omistajayrittäjävetoisista pk-yrityksistä ja kansainvälisesti toimivista konserneista. Yrityksistä, joissa halutaan keskittyä oman liiketoiminnan kehittämisen taloushallinnon ollessa hyvän kumppanin vastuulla. 

Kasvua ja kehitystä tukeva tilitoimistopalvelu

Asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden mukaan rakentuvan palvelukokonaisuuden avulla toimintaansa aloitteleva start up, kasvua tai kansainvälistymistä ja jopa sukupolvenvaihdosta suunnitteleva yritys saa aina liiketoimintaansa tukevaa taloushallintopalvelua. Talouden ja juridiikan asiantuntemuksemme avulla pystymme oikea-aikaisesti auttaa esimerkiksi investointien, kansainvälistymisen, yrityskauppojen tai sukupolvenvaihdoksien suunnittelussa ja toteutuksessa. 

Haetko yrityksellesi uutta tilitoimistokumppania?

Yrityksesi taloushallinnon kehittäminen ja henkilökohtainen tilitoimistopalvelu on vain yhteydenoton päässä. Soita talousasiamiehellemme tai jätä oheisen lomakkeen kautta yhteystietosi, niin olemme pian yhteydessä.

Balanco Accounting Oy noudattaa menettelytapoja ja prosesseja, joilla suojataan henkilötietoja tietosuojalainsäädännön vaatimusten mukaisesti. Sivustolla kerättyä tietoa ei luovuteta 3.osapuolille. Lisätietoa tietosuojaselosteesta https://balanco.fi/tietosuojaseloste/