Menu

Poseidon Helsinki Oy- Halusimme kokonaisvaltaisen ja palvelevan tilitoimistokumppanin

Poseidon Helsinki on vuonna 2012 perustettu yhtiö, jonka kantavana ajatuksena on keskittää arkkitehdin ja rakennuttajan tehtävät saman katon alle. Näin syntyy näkemyksellisempää suunnittelua ja laadukkaampaa rakentamista. Poseidon Helsingin ensimmäiset kohteet ovat olleet korjaus- ja muutosrakentamista Helsingin kantakaupungissa.

Halusimme kokonaisvaltaisen ja palvelevan tilitoimistokumppanin

”Aiemmin käyttämäni tilitoimisto sopi mainiosti peruskirjanpitotyyppisen liiketoiminnan taloushallintoon. Kun aloitimme Poseidonin, kävi selväksi, että varsinkin alkuvaiheen toimintaan tulee sisältymään paljon konsultointityyppistä tekemistä erityisesti verottajan kanssa asioinnissa. Tässä yhteydessä silloinen tilitoimistomme ilmoitti itse meille, että siihen heidän ammattitaitonsa ei riitä. Kyselin alalla toimivilta kollegoiltani suosituksia mahdolliseksi uudeksi tilitoimistoksi ja sitä kautta tapasimme Balancon.”

Yhdessä löydämme lisäarvoa tuovat toimintatavat

Balanco vakuutti Poseidon Helsingin osakkaat aktiivisuudellaan ja yleisellä liiketoimintaosaamisellaan. ”Balancon kanssa voi aidosti sparrata tulevia projekteja. Luotan siihen, että Balancon asiantuntijat selvittävät perusteellisesti mm. verottajan kanssa oikeat toimintatavat ja auttavat meitä toimimaan oikein. Balanco asiantuntevana taloushallinnonkumppanina haluaa vilpittömästi Poseidonin parasta ja jos he sanovat, etteivät laittaisi omia rahojaan johonkin jo meille rakkaaksi käyneeseen ideaan, emme mekään tee niin.”

Ennakkoluulottomasti käytäntöjemme kimppuun

”Tulevaisuudessa aiomme yhdessä miettiä, miten kehitämme tulosseurantaa ja raportointiamme; millä mittareilla pystymme parhaiten reaaliaikaisesti kartalla siitä, mitä Poseidon Helsingin taloustilanteelle kuuluu juuri nyt ja tulevaisuudessa sekä mistä saisimme eniten hyötyä. Uskon, että onnistuessaan se tuo meille selvää kilpailuetua.”

Balanco kolmella sanalla

Proaktiivinen, lähestyttävä ja kriittinen.

Aleksi Niemeläinen, Poseidon Helsinki

www.poseidonhki.fi

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Sinua voisi myös kiinnostaa

Balancon 5 neuvoa tilitoimiston vaihtoon ja kumppanin valintaan

Kokosimme viisi neuvoa, joiden avulla voit välttää sudenkuopat. Neuvomme auttavat sinua valitsemaan yrityksellesi sopivan tilitoimistokumppanin ja tekemään tilitoimistonvaihdon mahdollisimman helposti ja häiriöttömästi.

Budjetointi – Miksi jokaisen yrityksen kannattaa laatia budjetti?

Budjetointi parantaa yrityksen päätöksentekijöiden kustannustietoisuutta ja tuo toimintaan suunnitelmallisuutta ja tavoitteellisuutta.

Ota yhteyttä