UkkoSet Oy

Kirjanpidon raporttien ja talouslukujen taustat selväksi

Kuultuaan Balancon erilaisesta toimintatavasta yrittäjätuttavaltaan, Jere Törmänen otti yhteyttä Balancoon. Jo ensitapaamisesta alkaen kävi selväksi, että tilitoimisto voi todellakin olla henkilökohtaisempi, palvelevampi ja sparraavampi hyvin hoidetun peruskirjanpidon ja palkanlaskennan lisäksi.

”Balancossa minua viehättää eniten heidän oma-aloitteellisuutensa. He ovat hyvin täsmällisiä, muistuttavat minua heti tekemättömistä asioista ja sanovat suoraan, jos talousluvuissamme on jotain poikkeavaa. Arvostan kovasti sitä, että Balanco on keventänyt hartioillani olevaa taloudenseurantaan liittyvää taakkaa”, Jere Törmänen kertoo.

Työnohjauksen ja taloushallinnon rajapinnat kuntoon

Myös pienemmälle rakennusliikkeelle on erityisen tärkeää, että kustannus- ja kannattavuusseuranta on kunnossa ja kohteiden läpimenon seurantaan on toimivat järjestelmät, jotka toimivat yhteen. Yhdessä Balancon kanssa Ukkoset Oy:n tavoitteena on automatisoida ne taloushallinnon rutiinit, joista saatava hyöty on kaikkein suurin. Ensimmäiseksi käytiin yhdessä palkanlaskennan rajapinnan kimppuun; taloushallinnon ja työnohjauksen Movenium-integraatio taloushallinto-ohjelma Procountoriin säästää jo nyt kaikkien osapuolien aikaa ja vaivaa.

Balanco kolmella sanalla

Rehti, reipas ja palveleva

Mikä Ukkoset?

Ukkoset Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva rakennusalan pienyritys, joka tarjoaa kuluttajille perinteisesti paikalla rakennettuja koteja nykyaikaisina talopaketteina. Ukkoset Oy perustetiin vuonna 2012 yhdistämällä neljän rakennusalan yrittäjän osaaminen yhteen yritykseen. Omien palveluidensa lisäksi se tarjoaa asiakkaittensa käyttöön laajan yhteistyöverkostonsa.

www.ukkoset.fi

Ota yhteyttä