Hae Balancon kummiurheilijaksi!

Me Balancolla haluamme kantaa vastuumme liikunnan ja urheilun tulevaisuudesta tukemalla nuoria, uran alkutaipaleella olevia suomalaisia urheilijalupauksia matkalla menestykseen ja maailman huipulle. Tuellamme haluamme edistää nuorten kehittymistä huippu-urheilijoiksi. Etsimme nyt ensimmäistä kummiurheilijaa liittymään Balancon tiimiin. Haku on avoinna helmikuun loppuun asti.

Meille sponsorointi on aktiivista yhteistyötä ja kumppanuutta

Etsimme kummiurheilijaa pidempiaikaiseen yhteistyöhön aktiivisesti kehittämään kumppanuutta kanssamme. Uskomme pitkäjänteiseen ja tulokselliseen yhteistyöhön, jossa molemmat osapuolet voittavat tasapuolisesti ja yhdessä. Arvostamme urheilijan omia ideoita ja lopullinen yhteistyökokonaisuus rakennetaan yhdessä kummiurheilijan kanssa urheilijan kiinnostuksen kohteet ja ideat huomioiden. Jos mielessäsi on jo selkeä yhteistyöehdotus ja haluat erottua muista hakijoista, kuvaile se mahdollisimman tarkasti hakulomakkeella.

Mitä odotamme kummiurheilijalta?

Kilpailumenestystäkin enemmän arvostamme urheilijamaista asennetta ja esikuvana olemista. Odotamme kummiurheilijan toimivan vastuullisesti ja jakavan kanssamme kestävien arvojen mukaiset toimintatavat niin urheilijana kuin siviilihenkilönäkin.

Näitä asioita toivomme kummiurheilijalta:

  • Tavoitteellista yksilö- tai joukkueurheilua maajoukkuetasolla
  • 15–25 vuoden ikää
  • Mahdollisuutta tarjota monipuolista näkyvyyttä Balancolle
  • Oma-aloitteista ja reipasta asennetta yhteistyön kehittämiseksi

Haku on päättynyt, kiitos kaikille hakijoille! Käsittelemme hakemukset mahdollisimman pian ja olemme yhteydessä meitä kiinnostaviin yhteistyöehdotuksiin.

Erika Kilpi