Kun Teppo Heikkinen tuli toimitusjohtajaksi Lataamo Groupiin, tarvitsi hän apua Lataamo-konsernin taloushallinnon kehittämiseksi. Yrityksen toimintaan tarvittiin lisää tehokkuutta ja suoraviivaisuutta. Hän etsi taloushallinnonkonsulttia ja neuvonantajaa, jonka kanssa voisi kiertelemättä ja suorapuheisesti päästä nopeasti eteenpäin.

Talousasiamiehen asiantuntemuksella lisää tehokkuutta ja suoraviivaisuutta

Kartoitettuaan saatavilla olevia mahdollisuuksia, hän tapasi bisnestuttavansa suosituksesta Balancon talousasiamies Mikko Marttusen. Alusta alkaen tapaamisissa oli selvää, että miehet ajattelivat liiketoiminnasta ja eteenpäin menemisen mahdollisuuksista hyvin samansuuntaisesti. Heikkiselle syntyi luottamus siihen, että Balancon kanssa kehitysprojekti paitsi onnistuisi, myös voisi ylittää tavoitteensa.

Taloushallinnon neuvot ovat kullanarvoisia

Olemassa olevien taloushallinnon prosessien kehittäminen muuttui projektin aikana haastavaksi koko yritystä koskevaksi puoli vuotta kestäväksi muutos- ja kehitysprojektiksi. Rima tavoitteille oli asetettu korkealle ja se ylittyi selvästi.

”Yhteistyömme oli hyvin hedelmällistä, koska Mikko on niin asiantunteva ja asiakkaansa asiat omakseen ottava. Suorapuheisena kaverina hän ei myöskään jätä vaikeita asioita käsittelemättä. Ulkopuolelta asiat näkee usein kirkkaammin kuin päivittäisen työn parista”, Teppo Heikkinen kertoo. ”Osana projektia tarvitsimme vuokratalouspäällikön muutamaksi kuukaudeksi ja apua rekrytointiprosessiin. Tästäkin tehtävästä Mikko selvisi erinomaisesti.”

Yhteistyön sisältöä ja lopputuloksia:

  • Taloushallinnon Nykytila-analyysi sekä projektin lopullinen tavoiteasetanta yhtiön toimivan johdon kanssa
  • Uuden toiminnanohjaus- ja projektinhallintaohjelmiston integroimisessa kirjanpito- ja raportointijärjestelmään määrittelyssä avustaminen. Ohjelmiston käyttöönottovaiheessa päävastuu taloushallinto-osiosta.
  • Projektilaskennan käytänteiden selkiyttäminen sekä projektien jälkilaskennan käyttöönotto
  • Kassaennustetyökalun tekeminen ja käyttöönotto
  • Talouspäällikön osaamisprofiilin määritteleminen, rekrytoinnissa avustaminen ja perehdytys. Talouspäällikön tehtävät siirtymäajan yli (3kk vuokratalouspäällikkönä toimiminen)
  • Taloushallinnon käytäntöjen ja raportoinnin yhtenäistäminen Lataamo Group konsernissa. Tavoitteena luotettava ja täysin vertailukelpoinen talousraportointi
  • Lataamon yhtiörakenteen yksinkertaistaminen (suunnitelma, laskelmat + toteutukseen osallistuminen)

Balanco kolmella sanalla

Asiantunteva, suorapuheinen ja aikaansaava.

Mikä Lataamo?

Lataamo Group on kasvava ja kannattava markkinointitoimisto, joka suunnittelee ja toteuttaa asiakkailleen luovia ja vaikuttavia ratkaisuita kaikkiin markkinoinnin tarpeisiin. Se tarjoaa pitkälle erikoistuneita palveluja kaikilla tapahtumamarkkinoinnin osa-alueilla. Lataamo on erikoistunut luomaan vaikuttavia tavoitteellisia kohtaamisia yritysten, brändien ja ihmisten välille – hetkiä, jotka syventyvät ensitapaamisesta asiakkuuksiksi ja pitkäaikaisiksi kumppanuuksiksi.

www.lataamo.fi

Balanco asiakkaidemme kertomana

Kuljetusliike Sevon Oy - Henkilökohtaisempaa taloushallinnon palvelua kuin missään.

Talousasiamies olisi hyvästä kaikille yrityksille.

All-Rounders Group Oy -Balancon talousasiamies on kuin yksi meistä

Mikko on talousasiamiehemme, joka toimii kuin olisi oma talouspäällikkömme

Amak Oy - Tilitoimiston vaihtaminen oli odotettua helpompaa

Tiesin, että muutoksesta seuraa ylimääräistä työtä. Mutta siitä olin yllättynyt, kuinka helposti kaikki sujui. Balancon kaverit osaavat muutosprosessin ohjaamisen ja tyhmiä kysymyksiä ei ollut.

Poseidon Helsinki Oy: "Uusi yritysidea vaati uudenlaista tilitoimistokumppanuutta"

Balanco vakuutti Poseidon Helsingin osakkaat aktiivisuudellaan ja yleisellä liiketoimintaosaamisellaan. 

Lataamo Group Oy - Talousasiantuntijan näkemyksellä lisää tehokkuutta ja suoraviivaisuutta

Osana taloushallinnon kehitysprojektia tarvitsimme vuokratalouspäällikön muutamaksi kuukaudeksi ja apua rekrytointiprosessiin.

A Class Concepts Oy: Suoraan talousasiaan ilman ammattislangia!

Ostettuaan kauneudenhoitoalalla toimivan A Class Concepts Oy:n, toimitusjohtaja Tommi Hänninen analysoi yhtiön käyttämät palveluntarjoajat ja palvelut huolellisesti. Taloushallinto oli pitkälti ulkoistettu, mutta hän havaitsi nopeasti yhteyden palveluntarjoajaan olevan varsin etäinen. Erityisesti tulosraportoinnin hitaus harmitti. Hän halusi ihmisläheisemmän, keskustelevamman ja arjessa mukana olevan toimijan. Toiveissa oli raportoinnin digitalisoiminen ja mahdollisimman reaaliaikaisen datan saaminen.

Ukkoset Oy: Kirjanpidon raporttien ja talouslukujen taustat selväksi

Jo ensitapaamisesta alkaen kävi selväksi, että tilitoimisto voi todellakin olla henkilökohtaisempi, palvelevampi ja sparraavampi hyvin hoidetun peruskirjanpidon ja palkanlaskennan lisäksi. Procountor taloushallinnon ja Movenium työnohjauksen välinen integraatio säästää jo kaikkien osapuolien aikaa ja vaivaa.

Ota yhteyttä

Voit soittaa talousasiamiehellemme tai jättä oheisen lomakkeen kautta yhteydenottopyynnön. Olemme pian yhteydessä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.