Respect Project Oy on toteuttanut satoja saneeraushankkeita vuodesta 2009 alkaen. Yrityksen pääosaamisaluetta on märkätilarakentaminen sekä kosteusvahinkokorjaaminen. Viime vuosina Respect Project On keskittynyt yhä enemmän linjasaneerauksiin ja toteuttanut useita kohteita sekä pääurakoitsijan, että rakennusurakoitsijan roolissa yhteistyössä suomen tunnetuimpien talotekniikka osaajien kanssa.

Balancon kanssa voin sparrailla milloin vain

”Balanco on aiempiin taloushallinnon kumppaneihimme verrattuna selvästi henkilökohtaisempi ja dynaamisempi. Voin aina luottaa siihen, että kun soitan talousasiamies Antti Voittoselle, hän yleensä vastaa heti tai palaa asiaan vielä saman päivän aikana. Antilta voin pyytää apua taloushallintoon liittyvien asioiden lisäksi myös muuhun liiketoimintaan liittyvien asioiden ratkaisemisessa ja kaikkeen onkin aina löytynyt ratkaisu. Ajoittain sitä tuntee olonsa aika yksinäiseksi näiden taloushallinnon haasteiden kanssa. Siksi onkin hyvä, että on luotettava taho, jonka kanssa voi sparrailla. Saan apua myös operatiiviseen työhön kuten projektiseurantaan ja verottajailmoitusten tekemiseen.”

Ulkoistamme taloushallintoamme maltillisesti

”Olemme hyvin kokenut saneeraukseen erikoistunut rakennusliike pääkaupunkiseudulta. Odotamme vuodelle 2018 kasvumme jatkuvan, niin toimitilasaneerauksen kuin asuntosaneerauksenkin markkina näyttää lupaavalta. Nyt pääosa urakoistamme on melko nopeasti läpivietäviä, kestoltaan kuukaudesta muutamiin kuukausiin. Pyrimme siihen, että urakkakokomme kasvaisi, se lisäisi ennustettavuutta ja liiketoiminnan hallittavuutta.”

”Litteä organisaatiomme mahdollistaa joustavan toiminnan, mutta oman organisaatiomme mahdollisuudet esimerkiksi taloushallintoon ovat rajallisia. Olemme edenneet taloushallinnon ulkoistamisessa maltillisesti, mutta päämäärätietoisesti. Olemme ulkoistaneet taloushallintomme osasia Balancolle yksi kerrallaan ja koko ajan katsomme, olisiko mahdollisuuksia syventää yhteistyötä.”

Henkilökohtaisempi ote sai vaihtamaan

”Balanco otti yhteyttä noin kaksi vuotta sitten. Emme olleet lähtökohtaisesti vaihtamassa taloushallinnon kumppaniamme, mutta Balancon henkilökohtaisuus ja tapa lähestyä koko taloushallintoa vakuuttivat. Oikeastaan kaupan päälle tuli sitten vielä Procountor, joka on meille parempi järjestelmä kuin aiemmin käyttämämme sähköinen järjestelmä. Olemme käyttäneet myös Balancon kautta saatavia lakipalveluita.”

Aktiivinen ote palvella ilahduttaa

”Pidän hyvänä, että Balanco on itse aktiivinen, mutta aina voi parantaa proaktiivisuudessa. Minusta arjen sujuvuuden ohella kaikkein arvokkainta olisi se, että yhdessä löytäisimme nykyistäkin enemmän mahdollisuuksia, miten Respect Projektin urakat ja liiketoiminta ylipäätään voisivat olla kannattavampia. Jos toiveita saa esittää, niin Balanco voisi uida vielä syvemmälle yrityksemme arkeen ja olla joskus hektisessä arjessa se hiukan kauempaa katsova taho, joka kysyy, onkohan tuo nyt paras mahdollinen tapa tehdä asia vai voisiko asian tehdä toisin.”

Balanco kolmella sanalla

Balanco on asiantunteva, moderni ja muuttuviin tilanteisiin sopeutuva.

Petja Pietiläinen, Respect Project Oy

www.respectproject.fi

Balanco asiakkaidemme kertomana

Katu-Karhu Oy- Balanco on aidosti meille kumppani

Koskaan ei tarvitse miettiä jälkeenpäin, että tuleekohan hommat hoidettua taloushallinnossa. Talouspäällikkö Henry Isopahkala, Katu-Karhu Oy

Kuljetusliike Sevon Oy - Henkilökohtaisempaa taloushallinnon palvelua kuin missään.

Talousasiamies olisi hyvästä kaikille yrityksille.

All-Rounders Group Oy -Balancon talousasiamies on kuin yksi meistä

Mikko on talousasiamiehemme, joka toimii kuin olisi oma talouspäällikkömme

Amak Oy - Tilitoimiston vaihtaminen oli odotettua helpompaa

Tiesin, että muutoksesta seuraa ylimääräistä työtä. Mutta siitä olin yllättynyt, kuinka helposti kaikki sujui. Balancon kaverit osaavat muutosprosessin ohjaamisen ja tyhmiä kysymyksiä ei ollut.

Poseidon Helsinki Oy: "Uusi yritysidea vaati uudenlaista tilitoimistokumppanuutta"

Balanco vakuutti Poseidon Helsingin osakkaat aktiivisuudellaan ja yleisellä liiketoimintaosaamisellaan. 

Lataamo Group Oy - Talousasiantuntijan näkemyksellä lisää tehokkuutta ja suoraviivaisuutta

Osana taloushallinnon kehitysprojektia tarvitsimme vuokratalouspäällikön muutamaksi kuukaudeksi ja apua rekrytointiprosessiin.

A Class Concepts Oy: Suoraan talousasiaan ilman ammattislangia!

Ostettuaan kauneudenhoitoalalla toimivan A Class Concepts Oy:n, toimitusjohtaja Tommi Hänninen analysoi yhtiön käyttämät palveluntarjoajat ja palvelut huolellisesti. Taloushallinto oli pitkälti ulkoistettu, mutta hän havaitsi nopeasti yhteyden palveluntarjoajaan olevan varsin etäinen. Erityisesti tulosraportoinnin hitaus harmitti. Hän halusi ihmisläheisemmän, keskustelevamman ja arjessa mukana olevan toimijan. Toiveissa oli raportoinnin digitalisoiminen ja mahdollisimman reaaliaikaisen datan saaminen.

Ukkoset Oy: Kirjanpidon raporttien ja talouslukujen taustat selväksi

Jo ensitapaamisesta alkaen kävi selväksi, että tilitoimisto voi todellakin olla henkilökohtaisempi, palvelevampi ja sparraavampi hyvin hoidetun peruskirjanpidon ja palkanlaskennan lisäksi. Procountor taloushallinnon ja Movenium työnohjauksen välinen integraatio säästää jo kaikkien osapuolien aikaa ja vaivaa.

Kiinnostuitko palvelustamme?

Yrityksesi taloushallinnon kehittäminen ja henkilökohtainen palvelu on vain yhteydenoton päässä. Soita talousasiamiehellemme tai jätä oheisen lomakkeen kautta yhteystietosi, niin olemme pian yhteydessä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.