Halusin nukkua yöni ilman taloushallinnon murheita

”Kun Balanco Accounting otti minuun yhteyttä, olin heti kiinnostunut. Halusin löytää yhteistyökumppanin, jonka kanssa asiat sujuisivat mutkattomasti ja joka sparraisi ja neuvoisi minua tilinpidossa. Ehkä jopa kyseenalaistaisi päätöksiäni. SähköSaneeraus Oy on pieni yritys ja taloushallinnon tehtävät on yrittäjän itsensä hoidettava. Halusin nukkua yöni rauhassa ja olla luottavainen sen suhteen, että mitään yllättävää ei enää tapahtuisi.” ”Kartoitin muitakin tilitoimistoja, mutta Balanco vaikutti kaikkein sopivimmalta paketilta. Halusin automatisoitua kirjanpitoa, henkilökohtaista palvelua ja ohjausta taloushallinnon valintoihini. Tähän asti kaikki sujunut niin kuin sovittiin enkä näe mitään estettä sille, ettei näin kävisi jatkossakin. Automatisoitu järjestelmä ei korvaa henkilökohtaista kontaktia.

Balanco kolmella sanalla

Yksilöllinen yrittäjää ymmärtävä.

Mikä SähköSaneeraus Finland?

SähköSaneeraus Oy on valtuutettu sähköasennusyritys, joka on keskittynyt omakotitalojen vanhentuneiden sähköasennuksien uusimiseen. Tällaisia omakotitaloja on Suomessa yli 200 000, mutta ennen kuin yrittäjä Atte Jokitalo perusti SähköSaneeraus Oy:n, ei vanhojen omakotitalojen sähkösaneeraukseen keskittyneitä yrityksiä ollut Suomessa olemassakaan. Sähkösaneerauksen tarve on kuitenkin huutava, käytämme nykyään sähköä ja sähkölaitteita hyvin eri tavalla kuin menneinä vuosikymmeninä.

Yrityksen missiona on, että Suomessa ei sattuisi omakotitaloissa yhtään kuolemaan johtavaa sähkötapaturmaa. Yritys on lisäksi mukana ympäristöministeriön vetämässä ”Kestävän kehityksen yhteiskuntasitoumus” –hankkeessa, jossa painopiste on energiansäästämisessä. Omakotitalon tulipalo on aina paitsi inhimillinen tragedia, myös valtava energianhukka omakotitaloon sitoutuneiden materiaalien ja työn tuhoutuessa.

sahkosaneeraus-finland

www.sahkosaneeraus.fi

Amak Oy - Tilitoimiston vaihtaminen oli odotettua helpompaa

Kun Teemu Vaistila otti veljensä kanssa perheyhtiö Amak Oy:n vedettäväkseen, oli hyvä aika tarkastella yrityksen kaikkia prosesseja. Tuotantotaloutta ja yrityslaskentaa opiskellut Vaistila halusi digitalisoida myös taloushallinnon prosessit ja kaipasi samalla tilitoimistokumppania, jonka kanssa voisi sparrailla avoimesti taloudenpidon käytännöistä.

Poseidon Helsinki Oy: "Uusi yritysidea vaati uudenlaista tilitoimistokumppanuutta"

”Aiemmin käyttämäni tilitoimisto sopi mainiosti peruskirjanpitotyyppisen liiketoiminnan taloushallintoon. Kun aloitimme Poseidonin, kävi selväksi, että varsinkin alkuvaiheen toimintaan tulee sisältymään paljon konsultointityyppistä tekemistä erityisesti verottajan kanssa asioinnissa. Tässä yhteydessä silloinen tilitoimistomme ilmoitti itse meille, että siihen heidän ammattitaitonsa ei riitä. Kyselin alalla toimivilta kollegoiltani suosituksia mahdolliseksi uudeksi tilitoimistoksi ja sitä kautta tapasimme Balancon.”

Lataamo Group Oy - Talousasiantuntijan näkemyksellä lisää tehokkuutta ja suoraviivaisuutta

Kun Teppo Heikkinen tuli toimitusjohtajaksi Lataamo Groupiin, tarvitsi hän apua Lataamo-konsernin taloushallinnon kehittämiseksi. Yrityksen toimintaan tarvittiin lisää tehokkuutta ja suoraviivaisuutta. Hän etsi taloushallinnon konsulttia ja neuvonantajaa, jonka kanssa voisi kiertelemättä ja suorapuheisesti päästä nopeasti eteenpäin.

A Class Concepts Oy: Suoraan talousasiaan ilman ammattislangia!

Ostettuaan kauneudenhoitoalalla toimivan A Class Concepts Oy:n, toimitusjohtaja Tommi Hänninen analysoi yhtiön käyttämät palveluntarjoajat ja palvelut huolellisesti. Taloushallinto oli pitkälti ulkoistettu, mutta hän havaitsi nopeasti yhteyden palveluntarjoajaan olevan varsin etäinen. Erityisesti tulosraportoinnin hitaus harmitti. Hän halusi ihmisläheisemmän, keskustelevamman ja arjessa mukana olevan toimijan. Toiveissa oli raportoinnin digitalisoiminen ja mahdollisimman reaaliaikaisen datan saaminen.

Ukkoset Oy: Kirjanpidon raporttien ja talouslukujen taustat selväksi

Ukkoset Oy:n toimitusjohtaja Jere Törmänen oli tuskastunut tilitoimistonsa palvelemattomuuteen ja suureen vaihtuvuuteen tilitoimiston henkilöstössä. Toimiston tarjoama Online-järjestelmä toimi sinänsä hyvin, mutta talouslukujen sekä kirjanpidon raporttien tulkinta ja jopa niiden oikeellisuuden tarkastelu jäivät Törmäsen kontolle. Pienyritykselle, jonka ydinbisnestä taloushallinto ei kuitenkaan ole, tämä muodostui taakaksi ja ylimääräiseksi stressinaiheuttajaksi. Kuultuaan Balancon erilaisesta toimintatavasta yrittäjätuttavaltaan, Jere Törmänen otti yhteyttä Balancoon. Jo ensitapaamisesta alkaen kävi selväksi, että tilitoimisto voi todellakin olla henkilökohtaisempi, palvelevampi ja sparraavampi hyvin hoidetun peruskirjanpidon ja palkanlaskennan lisäksi.

SähköSaneeraus Finland Oy: Halusin taloushallinnon yhteistyökumppanin, joka auttaisi minua onnistumaan

”Sähköiset taloushallinnonjärjestelmät toimivat niin kuin niiden pitikin, mutta inhimillinen kontakti puuttui oikeastaan täysin. Minulla oli tunne, että jäin täysin yksin taloushallinnon päätösteni kanssa ja joskus jopa viranomaisasiat jäivät hoitamatta. ”Kun Balanco Accounting otti minuun yhteyttä, olin heti kiinnostunut. Halusin löytää yhteistyökumppanin, jonka kanssa asiat sujuisivat mutkattomasti ja joka sparraisi ja neuvoisi minua tilinpidossa. Ehkä jopa kyseenalaistaisi päätöksiäni.

Ota yhteyttä

Voit soittaa talousasiamiehellemme tai jättä oheisen lomakkeen kautta yhteydenottopyynnön. Olemme pian yhteydessä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.