Menu

Euroket Oy – Asioita oikeasti ajatellaan yrityksen näkökulmasta

Euroket Oy on vuonna 1989 perustettu, teollisuuden ketjuja maahantuova ja myyvä perheyritys, joka palvelee mm. sahoja, energialaitoksia ja kuljetinlaitevalmistajia. Hollolalainen Euroket erottuu markkinassa kilpailijoistaan vahvalla kokemuksella,  toimialatuntemuksella ja erikoistuotteilla. Pian kolmekymmentä vuotta täyttävä Euroket kehittää toimintaansa vastamaan mahdollisimman hyvin tulevaisuuden haasteisiin samalla kun yrityksessä on käynnissä sukupolvenvaihdos. Osana kehitystyötä myös tilitoimisto vaihtui Balancoon.

Jussi Mattelmäki

 

Asioita oikeasti ajatellaan yrityksen näkökulmasta

“Kolmisen vuotta sitten Balanco lähestyi meitä lupaamalla, että jos vaihtaisimme tilitoimistopalvelut heille, saisimme parempaa palvelua kuin silloisesta tilitoimistostamme. Kemiat ihmisten kesken kohtasivat heti alussa, joten lähdimme Balancon kelkkaan ja yhteistyö on näyttänyt lupaukset todeksi. Ero vanhaan toimistoon on ollut huikea. Yhteistyö on aikaisempaa huomattavasti tiiviimpää. Huomaa, että meitä oikeasti ajatellaan ja meihin ollaan aktiivisesti yhteydessä. Balancolta saamme tilitoimistopalvelut, palkanmaksut ja paljon yritystoimintaa tukevia lisäpalveluita. Yhteistyö Balancon kanssa näkyy parhaiten siinä, että se ei näy. Asiat hoituvat luotettavasti taustalla ja me voimme täysillä keskittyä omaan liiketoimintaamme, siihen jossa me olemme hyviä.”

 

Oikeat tyypit oikeissa töissä

“Parasta Balancossa on se, että siellä oikeasti ajatellaan asiakkaitten asioita. Tässä on nyt selkeästi toistensa kanssa tekemisissä ihmiset, ei vain yritykset! Yhteydenpito on mutkatonta ja vaivatonta. Balancon toimitusjohtaja Marttusen Mikko on meidän talousasiamiehemme. Marttunen on kyllä nero! Häneltä olemme saaneet paljon tukea ihan yritystoimintaammekin, mm. verotukseen ja sukupolvenvaihdokseen liittyen. Kirjanpitäjämme Heikki on tarkka ja osaava kaveri, johon voimme luottaa ja jonka kanssa asiat hoituvat mutkattomasti. Lakimiehemme on Kropsun Mikko, oikein osaava kaveri hänkin. Näin asiakkaan silmin näyttääkin siltä, että Balancolla on onnistu kokoamaan yhden katon alle tosi monenlaista erityisosaamista. Porukka on nuorta, nälkäistä ja selvästi oikeasti kiinnostunutta työstään. Siellä on just oikeat tyypit töissä. “

 

Uudenlainen palvelu tukee uusiakin yrityksiä

“Balanco on selvästi halunnut erottua tilitoimistomarkkinassa tarjoamalla vähän toisenlaista palvelua. Mielestäni tilitoimistot eivät yleensä riittävästi neuvo asiakkaitaan liiketoiminnassa. Balanco on tähän kaivattu poikkeus. Ainoa ja oikea keino saada tähän maahan uusia ja nuoria yrittäjiä on tarjota tukea toimintaan. Balanco tekee juuri sitä. Olenkin sanonut viestinä Balancon suuntaan, että älkää ikinä kasvako niin isoiksi, että tällainen henkilökohtainen palvelu unohtuu. Me ollaan tosi tyytyväisiä. Pitäkää tää! ”

 

Balanco kolmella sanalla 

Luotettava, innovatiivinen, tuore

 

Jussi Mattelmäki, Euroket Oy

www.euroket.fi

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Sinua voisi myös kiinnostaa

Balancon 5 neuvoa tilitoimiston vaihtoon ja kumppanin valintaan

Kokosimme viisi neuvoa, joiden avulla voit välttää sudenkuopat. Neuvomme auttavat sinua valitsemaan yrityksellesi sopivan tilitoimistokumppanin ja tekemään tilitoimistonvaihdon mahdollisimman helposti ja häiriöttömästi.

Budjetointi – Miksi jokaisen yrityksen kannattaa laatia budjetti?

Budjetointi parantaa yrityksen päätöksentekijöiden kustannustietoisuutta ja tuo toimintaan suunnitelmallisuutta ja tavoitteellisuutta.

Ota yhteyttä