4Straction strategisen johtamisen tueksi

4Stractionin avulla yhdistät talousraportoinnin ja strategiatyöskentelyn

4Straction Advisory 360

Procountorin ja Netvisorin tulosraportointiominaisuuksia voidaan täydentää tarvittaessa 4Straction-työkalulla. Talousjohdon raportointityökalu sisältää esimerkiksi budjetin, myynnin ja kassavirtaennusteet. 4Straction on johtoryhmä- ja hallitustyöskentelyä tukeva strategia ja raportointityökalu.

Asiakaskohtaiset ratkaisut ja kattava liitettävyys

4Straction-ohjelmaan voi tuoda dataa myös muista lähteistä (ERP, CRM, HR, markkinointi ym.) ja laatia erilaisia operatiivisen toiminnan ja taloushallinnon raportteja ja tunnuslukuja sekä ennusteita. 4Straction on integroitavissa Procountorin ja Netvisorin kanssa.

Tuemme yrityksesi toimintaa talousjohdon asiantuntemuksella

Jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä liiketoiminnan kannattavuuden ennustaminen ja oikein ajoitetut investointipäätökset vaativat onnistuakseen kattavaa ja relevanttia raportointia yrityksen talousjohdolle.

Talousasiantuntijamme toimivat raportoinnin kehittäjänä auttavat talouden asiantuntemuksellaan tulkitsemaan yrityksesi keskeisten tunnuslukujen kehitystä. Taloushallinnon kehitysprojektien sekä Talousjohdon raportointipalvelun avulla tuemme liiketoimintasi kehitystä ja kasvua.

Tutustu palveluihimme

Referenssit

Olemme nykyaikainen tilitoimisto, joka monipuolisella palvelullaan mahdollistaa aidon ja asiantuntevan kumppanuuden kaikissa taloushallinnon asioissa. Uskomme henkilökohtaiseen palveluun. Saavutettavuus, avoimuus, ongelmanratkaisukyky ja omistautuneisuus kuvaavat toimintaamme.

Asiantuntijamme tarjoavat talouden, rahoituksen ja verotuksen erityisosaamista liiketoiminnan eri vaiheisiin ja tilanteisiin. Asiantuntijapalvelumme on räätälöity pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin.

Tuotamme kirjanpito- ja palkanlaskentapalvelumme Procountor- ja Netvisor-taloushallinto-ohjelmistojen avulla. Ohjelmistointegraatiot ovat erikoisosaamistamme.

Ota yhteyttä

Markus Marttunen

Talousasiantuntija, Data Manager | Data ja tietohallinto

0442088980
Ota yhteyttä
Sulje

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Markus Marttunen

Talousasiantuntija, Data Manager | Data ja tietohallinto

0442088980
0442088980