Työharjoittelu keväällä 2022

Oletko opiskelemassa ja tuleva taloushallinnon ammattilainen? Kiinnostaisiko sinua työharjoittelu uuden ajan tilitoimistossa, jossa pääset tekemään taloushallintoa oikeassa yritysympäristössä?

Työharjoittelu Balancolla

Balancolla työharjoittelu suoritetaan suunnittelemassamme kirjanpitokoulussa. Kirjanpitokoulussa saat laadukasta kirjanpidon, palkanlaskennan sekä laskutuksen ja reskontran oppia ammattilaisten ohjauksessa. Me haluamme tarjota oppilaille mahdollisuuden kehittyä taloushallinnon ammattilaiseksi ja mahdollisuuden työllistyä Balancolle. Kirjanpitokoulu on loistava ponnahduslauta työelämään.

Kirjanpitokoulun sisältö

Balancon kirjanpitokoulu on suunnattu 2. ja 3. asteen taloushallinnon opintoja suorittaville opiskelijoille viimeisen työharjoittelun suorittamiseen. Nimestään huolimatta kirjanpitokoulu sisältää kirjanpidon, palkanlaskennan sekä laskutuksen ja reskontran osa-alueet opiskelijan opintosuunnitelmasta riippuen. Jokaiselle kirjanpitokoululaiselle nimetään oma ohjaaja, joka on tukena koko työharjoittelun ajan. Ohjaajan kanssa tehdään myös suunnitelma harjoittelun sisällöstä ja aikataulusta.

Kirjanpitokoulu suoritetaan palkattomana työssäoppimisena. Koulussa pääset tekemään ammattilaisen opastuksella oikeiden yritysten taloushallintoa. Olemme kehittäneet modulaarisen oppimiskokonaisuuden, jossa on 10% teoreettista koulutusta, 20% kollegoiden avustamana oppimista sekä 70% itsenäistä työskentelyä. Toivomme, että hakijoilla on taloushallinnon perusteoria hallussa, aitoa kiinnostusta uuden oppimiseen sekä intoa asiakaspalveluun.

Kirjanpitokoulun ajankohta

Järjestämme kirjanpitokoulua kaksi kertaa vuodessa. Aloitusajankohdat ovat pääsääntöisesti tammikuussa sekä elokuussa. Seuraava kirjanpitokoulu alkaa elokuussa 2021, mutta olemme jo tehneet valinnat syksyn harjoittelijoista.

Aloitamme kevään 2022 harjoittelijoiden hakemusten läpikäynnin loka-marraskuussa. Mikäli sinua kiinnostaa harjoittelu keväällä, laitathan hakemuksen alla olevan lomakkeen kautta.

Karoliina Karjalainen

Työhakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: pdf, Max. tiedoston koko: 128 MB.
      CV ja muut mahdolliset liitteet pdf muodossa