Kuljetusliike Sevon Oy on vuodesta 1984 toiminut kunnallistekniikan ja pientalorakentamisen tarpeisiin erikoistunut kuljetus- ja maanrakennusliike. 

Talousasiamies olisi hyvästä kaikille yrityksille

“Kun aloitimme yhteistyön Balancon kanssa, en tiennyt mitä odottaa talousasiamieheltä. Tai odotin henkilökohtaisempaa palvelua kuin mitä aiemmin saimme, mutta kuinka henkilökohtaista, siitä minulla ei ollut ajatusta. Janne Myllymäki on meille nimetty talousasiamies. Voi veljet, kuinka hyvin hän hommansa on hoitanutkaan. Hänellä on aina aikaa minulle ja meidän asioillemme. Puhumme tietysti ajankohtaiset asiat läpi, mutta eniten minua on ilahduttanut ajatus siitä, että Jannea kiinnostaa meidän liiketoimintamme pitkäjänteisemminkin. Hän on oppinut erinomaisesti ymmärtämään, mitä oikeasti teemme ja millaisia riskejä sekä mahdollisuuksia yrityksemme toimintatapaan sisältyy.”

Ulkopuolinen luottohenkilö

”En tiedä, onko muilla yrityksillä samanlaisia kokemuksia talousasiamiehestä, mutta minusta on hyvä, kun joku katsoo asioita ulkopuolisena. Ja osaa myös tyylikkäästi sanoa, että mietittäisiinkö vielä yhden kerran uudestaan. Kun toimii osittain suhdanneherkällä alalla, ja on itse usein alihankkijan roolissa, on hyvä, että yhdessä funtsitaan asioita jo silloin, kun kaikki on hyvin.”

Palkanmaksun on mentävä oikein

”Olemme olleet Balancon asiakkaita parisen vuotta. Balanco otti oikeaan aikaan yhteyttä, olimme osittain tyytymättömiä silloiseen taloushallintokumppaniimme. Periaatteessa lähes kaikki toimi hyvin, mutta palkanmaksuissa oli puutteita ja jopa virheitä. Palkanmaksun pitää mennä kerralla oikein, se määrittää työntekijöiden suuntaan, onko firma luotettava vai ei.”

Henkilökohtaista ja sähköistä

”En itse tunne sähköpostiviestintää omakseni ja onkin hyvä, että voin hoitaa asiat Balancolla puhelimitse tai jopa henkilökohtaisesti. Tottakai käytämme Procountoria, se on niin paljon kätevämpää ja rauhoittavampaa, kun luvut ovat aina saatavilla ja ajantasaisia. Kun automaattiset systeemit ja henkilökohtainen kanssakäyminen ovat tasapainossa, syntyy paras lopputulos.”

Hyvää jatkossakin, ellei jopa parempaa

”Balancolla on hyvä meno päällä. Firma kasvaa nopeasti, mutta heidän systeemit näyttävät kehittyvän samaa vauhtia. Taso, jolla meitä palvellaan, on pysynyt hyvänä ja tämän tietysti toivomme, tai oikeastaan edellytämme, jatkuvan samalla tasolla tai jopa paranevan.”

Balanco kolmella sanalla

”Balanco on henkilökohtainen, kokonaisvaltainen ja luotettava.”

Mikko Kananen, Kuljetusliike Sevon Oy

http://www.sevon.fi/

Balanco asiakkaidemme kertomana

Katu-Karhu Oy- Balanco on aidosti meille kumppani

Koskaan ei tarvitse miettiä jälkeenpäin, että tuleekohan hommat hoidettua taloushallinnossa. Talouspäällikkö Henry Isopahkala, Katu-Karhu Oy

Kuljetusliike Sevon Oy - Henkilökohtaisempaa taloushallinnon palvelua kuin missään.

Talousasiamies olisi hyvästä kaikille yrityksille.

All-Rounders Group Oy -Balancon talousasiamies on kuin yksi meistä

Mikko on talousasiamiehemme, joka toimii kuin olisi oma talouspäällikkömme

Amak Oy - Tilitoimiston vaihtaminen oli odotettua helpompaa

Tiesin, että muutoksesta seuraa ylimääräistä työtä. Mutta siitä olin yllättynyt, kuinka helposti kaikki sujui. Balancon kaverit osaavat muutosprosessin ohjaamisen ja tyhmiä kysymyksiä ei ollut.

Poseidon Helsinki Oy: "Uusi yritysidea vaati uudenlaista tilitoimistokumppanuutta"

Balanco vakuutti Poseidon Helsingin osakkaat aktiivisuudellaan ja yleisellä liiketoimintaosaamisellaan. 

Lataamo Group Oy - Talousasiantuntijan näkemyksellä lisää tehokkuutta ja suoraviivaisuutta

Osana taloushallinnon kehitysprojektia tarvitsimme vuokratalouspäällikön muutamaksi kuukaudeksi ja apua rekrytointiprosessiin.

A Class Concepts Oy: Suoraan talousasiaan ilman ammattislangia!

Ostettuaan kauneudenhoitoalalla toimivan A Class Concepts Oy:n, toimitusjohtaja Tommi Hänninen analysoi yhtiön käyttämät palveluntarjoajat ja palvelut huolellisesti. Taloushallinto oli pitkälti ulkoistettu, mutta hän havaitsi nopeasti yhteyden palveluntarjoajaan olevan varsin etäinen. Erityisesti tulosraportoinnin hitaus harmitti. Hän halusi ihmisläheisemmän, keskustelevamman ja arjessa mukana olevan toimijan. Toiveissa oli raportoinnin digitalisoiminen ja mahdollisimman reaaliaikaisen datan saaminen.

Ukkoset Oy: Kirjanpidon raporttien ja talouslukujen taustat selväksi

Jo ensitapaamisesta alkaen kävi selväksi, että tilitoimisto voi todellakin olla henkilökohtaisempi, palvelevampi ja sparraavampi hyvin hoidetun peruskirjanpidon ja palkanlaskennan lisäksi. Procountor taloushallinnon ja Movenium työnohjauksen välinen integraatio säästää jo kaikkien osapuolien aikaa ja vaivaa.

Kiinnostuitko palvelustamme?

Yrityksesi taloushallinnon kehittäminen ja henkilökohtainen palvelu on vain yhteydenoton päässä. Soita talousasiamiehellemme tai jätä oheisen lomakkeen kautta yhteystietosi, niin olemme pian yhteydessä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.