Menu

Lataamo Group Oy- Konsernin taloushallinnon kehittäminen

Kun Teppo Heikkinen tuli toimitusjohtajaksi Lataamo Groupiin, tarvitsi hän apua Lataamo-konsernin taloushallinnon kehittämiseksi. Yrityksen toimintaan tarvittiin lisää tehokkuutta ja suoraviivaisuutta. Hän etsi taloushallinnonkonsulttia ja neuvonantajaa, jonka kanssa voisi kiertelemättä ja suorapuheisesti päästä nopeasti eteenpäin.

Talousasiamiehen asiantuntemuksella lisää tehokkuutta ja suoraviivaisuutta

Kartoitettuaan saatavilla olevia mahdollisuuksia, hän tapasi bisnestuttavansa suosituksesta Balancon talousasiamies Mikko Marttusen. Alusta alkaen tapaamisissa oli selvää, että miehet ajattelivat liiketoiminnasta ja eteenpäin menemisen mahdollisuuksista hyvin samansuuntaisesti. Heikkiselle syntyi luottamus siihen, että Balancon kanssa kehitysprojekti paitsi onnistuisi, myös voisi ylittää tavoitteensa.

Taloushallinnon neuvot ovat kullanarvoisia

Olemassa olevien taloushallinnon prosessien kehittäminen muuttui projektin aikana haastavaksi koko yritystä koskevaksi puoli vuotta kestäväksi muutos- ja kehitysprojektiksi. Rima tavoitteille oli asetettu korkealle ja se ylittyi selvästi.

”Yhteistyömme oli hyvin hedelmällistä, koska Mikko on niin asiantunteva ja asiakkaansa asiat omakseen ottava. Suorapuheisena kaverina hän ei myöskään jätä vaikeita asioita käsittelemättä. Ulkopuolelta asiat näkee usein kirkkaammin kuin päivittäisen työn parista”, Teppo Heikkinen kertoo. ”Osana projektia tarvitsimme vuokratalouspäällikön muutamaksi kuukaudeksi ja apua rekrytointiprosessiin. Tästäkin tehtävästä Mikko selvisi erinomaisesti.”

Yhteistyön sisältöä ja lopputuloksia:

  • Taloushallinnon Nykytila-analyysi sekä projektin lopullinen tavoiteasetanta yhtiön toimivan johdon kanssa
  • Uuden toiminnanohjaus- ja projektinhallintaohjelmiston integroimisessa kirjanpito- ja raportointijärjestelmään määrittelyssä avustaminen. Ohjelmiston käyttöönottovaiheessa päävastuu taloushallinto-osiosta.
  • Projektilaskennan käytänteiden selkiyttäminen sekä projektien jälkilaskennan käyttöönotto
  • Kassaennustetyökalun tekeminen ja käyttöönotto
  • Talouspäällikön osaamisprofiilin määritteleminen, rekrytoinnissa avustaminen ja perehdytys. Talouspäällikön tehtävät siirtymäajan yli (3kk vuokratalouspäällikkönä toimiminen)
  • Taloushallinnon käytäntöjen ja raportoinnin yhtenäistäminen Lataamo Group konsernissa. Tavoitteena luotettava ja täysin vertailukelpoinen talousraportointi
  • Lataamon yhtiörakenteen yksinkertaistaminen (suunnitelma, laskelmat + toteutukseen osallistuminen)

Balanco kolmella sanalla

Asiantunteva, suorapuheinen ja aikaansaava.

Mikä Lataamo?

Lataamo Group on kasvava ja kannattava markkinointitoimisto, joka suunnittelee ja toteuttaa asiakkailleen luovia ja vaikuttavia ratkaisuita kaikkiin markkinoinnin tarpeisiin. Se tarjoaa pitkälle erikoistuneita palveluja kaikilla tapahtumamarkkinoinnin osa-alueilla. Lataamo on erikoistunut luomaan vaikuttavia tavoitteellisia kohtaamisia yritysten, brändien ja ihmisten välille – hetkiä, jotka syventyvät ensitapaamisesta asiakkuuksiksi ja pitkäaikaisiksi kumppanuuksiksi.

www.lataamo.fi

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Sinua voisi myös kiinnostaa

Balancon 5 neuvoa tilitoimiston vaihtoon ja kumppanin valintaan

Kokosimme viisi neuvoa, joiden avulla voit välttää sudenkuopat. Neuvomme auttavat sinua valitsemaan yrityksellesi sopivan tilitoimistokumppanin ja tekemään tilitoimistonvaihdon mahdollisimman helposti ja häiriöttömästi.

Budjetointi – Miksi jokaisen yrityksen kannattaa laatia budjetti?

Budjetointi parantaa yrityksen päätöksentekijöiden kustannustietoisuutta ja tuo toimintaan suunnitelmallisuutta ja tavoitteellisuutta.

Ota yhteyttä