Menu

Kirjanpito ja palkanlaskenta

Taloushallinnon kumppani, jonka avulla voit keskittyä oman liiketoimintasi kehittämiseen.

Kirjanpito

Kirjanpitopalvelumme kattaa pienen osakeyhtiön kirjanpidosta aina kansainvälisten konserniyhtiöiden kirjanpitoon. Palvelussamme ei keskitytä vain lakisääteisen kirjanpidon (minimin) tuottamiseen asiakkaalle, vaan taloushallintoa hoidetaan ja kehitetään aktiivisesti asiakkaan tarpeet ja liiketoiminnalliset tavoitteet huomioiden. Aktiivinen neuvonta ja taloushallinnon kehitystyö taloushallintopalvelumme kulmakiviä. Kirjanpitopalvelumme avulla asiakkaamme voivat keskittyä mahdollisimman hyvin oman liiketoimintansa hoitamiseen. 

Asiakkaan arkea tukeva palvelukokonaisuus

Haluamme, että asiakkaidemme taloushallinnon arki on mahdollisimman vaivatonta. Joustavan yhteistyömallin avulla asiakkaamme voivat keskittyä mahdollisimman hyvin oman liiketoimintansa kehittämiseen ilman taloushallinnon huolia. 

Balancolla vastuu asiakkaista ja palvelun laadusta kannetaan yhteisvastuullisesti kirjanpitäjän, palkanlaskijan ja talousasiamiehen toimesta. Asiakkaamme voivat tarvittaessa antaa taloushallinnon rutiinitehtävät Balancon talousassistentin hoidettavaksi, jolloin resursseja voidaan kohdistaa tärkeämpiin ja tuottavampiin tehtäviin. Tutustu tarkemmin talousassistentti palveluumme

Talousasiamies on keskeinen osa palveluamme

Balancon talousasiamies on asiakkaiden odottama henkilökohtainen taloushallinnon asiantuntija ja arjen tuki. Voit keskittyä täysillä oman liiketoimintasi hoitoon ja kehittämiseen. Lisää talousasiamiespalvelusta

Avustavat palvelut

Asiakkaamme voivat tarvittaessa antaa palkka -ja henkilöstöhallinnon rutiinitehtäviä Balancon talousassistentin hoidettavaksi, jolloin resursseja voidaan kohdistaa tärkeämpiin ja tuottavampiin tehtäviin. Tutustu tarkemmin talousassistenttipalveluumme.

Taloushallinnon ohjelmistoratkaisut

Autamme taloushallinnon ohjelmistoratkaisujen avulla asiakkaitamme selkiyttämään ja helpottamaan omia prosessejaaan. Käytössämme olevat Procountor ja Netvisor kirjanpitojärjestelmät ovat hyvin integroitavissa asiakkaan omiin järjestelmiin taaten ajan tasaisen ja luotettavan tiedon yrityksen taloushallinnosta. Lue lisää. 

Palvelumme avulla saat

  • Yrityksesi liiketoimintaa tukevan taloushallintokumppanin
  • Henkilökohtaisen palvelutiimin (talousasiamies, kirjanpitäja ja palkanlaskija)
  • Kattavat talouden ja liikejuridiikan asiantuntijapalvelut kasvun ja kansainvälistymisen tueksi
  • Talousjohdon asiantuntija palvelua (konsernilaskenta, controller- ja talouspäällikkö)
  • Monipuoliset avustavat palvelut (talousassistentti, HR) arjen tukeen
  • Yrityksesi liiketoimintaa tukevat sähköisen taloushallinnon työkalut (Procountor tai Netvisor)

Asiakkaitamme

Palkanlaskenta

Balancon palkanlaskentapalvelun avulla yksi yrityksen voimavaroista, henkilöstö on hyvässä hoidossa. Huolehdimme työehtosopimusten mukaisesti palkanlaskennasta sekä neuvonnasta ja tuesta. Palvelumme avulla asiakkaamme sekä heidän työntekijänsä voivat keskittyä omaan päivätyöhönsä. Tuotamme palkanlaskentapalvelumme Procountor ja Netvisor ohjelmien avulla.

Työehtosopimusneuvonta toimialakohtaisesti

Vastaamme useiden eri toimialoilla toimivien, muutamasta hengestä jopa yli 100 työntekijää työllistävien yrityksien palkkahallinnosta. Meillä on runsaasti kokemusta mm. rakennus-, kuljetus- ja palvelualojen palkanlaskennasta. Monipuolisen toimialatuntemuksen lisäksi tarjoamme myös henkilöstöhallintoon ja työsuhdejuridiikkaan liittyviä asiantuntijapalveluita.

Asiakkaan henkilöstöhallintaa tukevat työkalut

Haluamme säästää asiakkaidemme henkilöstön aikaa ja vähentää paperilappujen ja monimutkaisten excelien pyörittelyä asiakkailtamme. Oikein lasketulla ja ajallaan maksetulla palkalla on suora vaikutus henkilöstön työtyytyväisyyteen ja myös asiakasyrityksen liiketoimintaan. Palkanlaskentapalvelumme auttaa asiakkaitamme työajanseurannan kehittämisessä ja työkalujen käyttöönotossa. 

Procountor ja Netvisor ohjelmat voidaan tarvittaessa integroida asiakkaan omiin työvuorosuunnittelu- tai työajanseurantaohjelmiin. Integraatioiden avulla helpotetaan asiakkaidemme myyntilaskutusta sekä palkkatietojen toimittamista palkanlaskentaan. Asiakkaidemme käytössä on mm. seuraavien yhteistyökumppanien ratkaisuja Movenium, LoginetsLixani, Quinyx, Työvuorovelho, MaraPlan.

Kattava palkkahallinnon raportointi

Balancon palkanlaskentapalveluun sisältyy monipuolinen palkkahallinnon raportointi. Pidämme asiakkaan henkilöstön vuosilomat, ajantasalla ja huolehdimme että kaikki viranomaisilmoitukset ja työeläke ja työnantajasuoritukset ovat ajantasalla joka kuukausi. Ei ikäviä yllätyksiä ja niistä aiheutuvia mahdollisia seuraamusmaksuja asiakkaalle.

Procountorissa ja Netvisorissa asiakkaamme pääsevät omatoimisesti tarkastelemaan henkilöstönsä palkkahallinnon raportteja.

Palkanlaskentapalvelu

Henkilökohtainen palvelu

Asiakasta palvelee henkilökohtaisesti oma palkanlaskija, joka aktiviisesti kehittää asiakkaan palkkahallintoa.

Asiakkaan henkilöstöhallinnan tuki

Haluamme säästää asiakkaidemme henkilöstön aikaa ja helpottaa palkkatietojen keräämistä. Näin varmistamme, että työntekijöiden palkat ovat oikein laskettu ja ajallaan maksettu.

Monipuolinen raportointi ja työehtosopimusneuvonta

Sinulla on monipuolinen ja ajantasainen tieto henkilöstön palkkahallinnosta. Tehtävämme on huolehtia palkanlaskennan velvoitteista ja antaa työehtosopimuksista neuvontaa.

Kiinnostuitko kirjanpito- ja palkanlaskentapalvelustamme?

Yrityksesi taloushallinnon kehittäminen ja henkilökohtainen palvelu on vain yhteydenoton päässä. Soita talousasiamiehellemme tai jätä oheisen lomakkeen kautta yhteystietosi, niin olemme pian yhteydessä.

Balanco Accounting Oy noudattaa menettelytapoja ja prosesseja, joilla suojataan henkilötietoja tietosuojalainsäädännön vaatimusten mukaisesti. Sivustolla kerättyä tietoa ei luovuteta 3.osapuolille. Lisätietoa tietosuojaselosteesta https://balanco.fi/tietosuojaseloste/